Bleni në internet

Shitje

Super Crema Përzierje Fasule kafeje

19.99 11.99

Karakteristikat: kremoze çokollatë qumështi krem fiq të tharë

Origjina: Amerika Jugore Guatemalë

Pjekja mesatarisht e errët

1 kg

Përshkrim

Dhe ekspres aromë. Kafe kremoze ëmbëlsia e këndshme e së cilës mbetet deri në pikën e fundit. Shije mjaft e pasur, ekskluzive e kafesë me shënime të fiqve të thatë dhe çokollatës së qumështit. Për të mbajtur klasiken ekspresstili i kafesë, fasulet e kafesë për këtë përzierje u pjekën ngadalë në Lapino Roaster, duke theksuar shijen e tyre të butë. Kur bëni kafe në bazë të pikave, do të merrni një filxhan kafe të pasur dhe të rafinuar.

Karakteristikat: kremoze çokollatë qumështi krem fiq të tharë

Origjina: Amerika Jugore Guatemalë

Pjekja mesatarisht e errët