Bleni në internet

Shitje

Fasule kafeje të pjekura mesatare Goldy

14.99 10.99

1 kg

Përshkrim

PJESA "GOLDY MEDIUM"

Këto fasule të pjekura lehtë kombinohen në mënyrë unike me aromën e butë të frutave ekzotike. Shija e shijshme me acid të butë frutash mbetet edhe kur pini kafe konte. Këto fasule të arta nga Amerika e Jugut ndërthurin gjithashtu shijen e pekanëve dhe lë të kuptohet se banane. E veçanta e këtyre kokrrave të kafesë është pjekja e lehtë. Një kafe e tillë do të jetë e lehtë edhe kur pini vetëm kafe të zezë. Ne e adhurojmë këtë kafe aromatike për shkak të shkathtësisë së saj, prandaj përgatiteni atë në një mënyrë që ju pëlqen - do të jetë e ndritshme dhe e lehtë.

Karakteristikat: fruta dhe çokollatë

Origjina: Amerika Jugore

Pjekja e dritës

ME SHUME RRETH NESH:

CFARE PO BEJME - ne kemi një nga pjekësit më modernë të kafesë "COFFEED" dhe një pasion të madh për pjekjen. Familja Lapino Skrudykla siguron thelbin e vërtetë të ekspresit dhe kafesë në stilin italian, së bashku me komoditetin dhe shërbimin e një pjekësi lokal. Pjekësi ynë i kafesë siguron kafe aromatike, të freskët dhe me cilësi të lartë.

SH SERRBIMET TONA - Pjekja e kafesë me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit. Furnizimi me kafe të freskët të pjekur Arabica dhe përzierjet e kafesë Arabica për prodhuesit e kafeve dhe supermarketet.

MISIONI YNE. Jepini të gjithëve mundësinë të shijojnë kafe të pjekur fllad nga e gjithë bota.

SI T M BAKENI NJFF KAFE T GJETH T Pjekur

Shtypi francez:

 1. Përgatitni 6 g kafe në 100 ml ujë.
 2. Grini kafe në mënyrë të trashë (1,2-1,5 mm).
 3. Sillni kafenë në kafenenë.
 4. Hidhni kafenë në pak ujë për ta mbuluar dhe prisni 30 sekonda derisa kafeja të shpaloset.
 5. Mbushni me sasinë e dëshiruar të ujit. Procesi i bërjes së kafesë zgjat rreth 4 minuta.

Këshilla:

Kafeja duhet të zihet për rreth pesë minuta për ta lejuar atë të ftohet pak dhe që ju të ndjeni shijen e të gjithë kafesë.

Përgatitja e ekspresit:

 1. Grini imët sasinë e dëshiruar të kokrrave të kafesë (8-10 g për ekspres, 16-20 g për ekspres të dyfishtë).
 2. Vendosni kafenë në sitën (filtrin) e aparatit dhe shtrydhni butësisht
 3. Shpëlajeni aparatin e kafesë me ujë të nxehtë, pastaj vidhni sitën e kafesë.
 4. Lëreni kafenë të ikë për 25-30 sekonda, gjatë së cilës do të mbarojnë 25-35 ml.

Aeropress:

 1. Vendosni filtrin në pjesën e poshtme të pajisjes. Hidhni ujë të nxehtë për të eleminuar erën e letrës. Derdhni atë
 2. Grini imët 15 g kafe (0,3-0,5 mm).
 3. Sillni kafe në kafenenë Aeropress.
 4. Sillni kafe në kafenenë Aeropress.
 5. Mbushni me ujë. Prisni 1 min.
 6. Bashkangjitni pjesën e filtrit të pajisjes në pjesën e sipërme të pajisjes, kthejeni atë dhe vendoseni në kupë.
 7. Shtrydhni ngadalë kafenë nga pajisja.

Këshilla:

Kafja gjithashtu mund të përgatitet me një sasi të ndryshme të kafesë dhe temperaturës së ujit. Mos kini frikë të eksperimentoni. Ju mund të gjeni një mundësi më të përshtatshme për ju.

Metoda pikoj:

 1. Përgatitni 6 g kafe në 100 ml ujë.
 2. Grini kafenë në një vrazhdësi mesatare (0.7-0.8 mm).
 3. Vendosni një filxhan ose gotë nën mbajtësin e filtrit.
 4. Vendosni një filtër letre në mbajtëse. Hidhni në ujë të nxehtë për të eliminuar erën e letrës.
 5. Kulloni ujin nga filxhani ose gota dhe shtoni kafen në filtër.
 6. Mbushni kafenë me ujë 92-95 ° C dhe prisni 30 sekonda që të piqet kafeja.
 7. Procesi i krijimit të kafesë nuk duhet të zgjasë më shumë se 3 minuta.

Këshilla:

Kafeja me bazë përdor një filtër më të hollë se Chemex. Kafeja vjen në një qëndrueshmëri më të trashë.

Skema Chemex:

 1. Përgatitni 6 g kafe në 100 ml ujë
 2. Grini kafenë në një vrazhdësi mesatare (0.7-0.8 mm).
 3. Vendosni filtrin në aparat kafeje, derdhni ujë të nxehtë mbi të që letra të marrë erë.
 4. Kulloni ujin.
 5. Hidhni kafe të bluar në filtër. Derdhni kafenë në ujë me një temperaturë prej 92-95 ° C dhe prisni 30 sekonda.
 6. Ngadalë shtoni sasinë e dëshiruar të ujit. Procesi i krijimit të kafesë nuk duhet të zgjasë më shumë se 4 minuta.