Fasule kafeje

Shija autentike e kafesë ekspres italiane merret duke përzier fasulet arabe të cilësisë më të lartë, të zgjedhura me kujdes në rajone të ndryshme të botës. Kjo traditë ndihmon në krijimin e përzierjeve tona dalluese të fasuleve të kafesë që kanë një aromë më unike dhe të rafinuar sesa fasulet individuale të kafesë me një shije harmonike dhe të fortë.
Familja Lapino Roaster vazhdimisht po përmirëson dhe zgjeron njohuritë e saj në lidhje me vetitë e kafesë italiane ekspres. Kombinuar mjeshtërinë harmonike të përzierjes me shkencën e saktë të pjekjes, ne krijojmë përzierje të jashtëzakonshme që pasqyrojnë përkushtimin dhe pasionin e kompanisë sonë për artin e bërjes së kafesë italiane.

Xhungla

PËRZIERJE

PIXRZIERJE E FIRMS

Pjekja mesatare

Lapin Roaster krijoi këtë përzierje për të lejuar çdo qytetar të ndjejë shijen e egër të mbretërisë së xhunglës dhe kështu të lëshojë kafshën që fshihet brenda. Duke ndjekur traditat italiane, ne kemi krijuar një aromë të ndërlikuar dhe intensive nga tre lloje të fasuleve të kafesë. Të gjitha karakteristikat e shijes zbulohen në përgatitjen e kafesë në mënyra të ndryshme. Ndjeni lë të kuptohet se mango të thatë, lychee dhe çaj u rrit në një shije të pasur.

Karakteristikat: shije te pasur mango të thara litium

Origjina: Brazili Peru | El Salvador

SUPREMO

PËRZIERJE

PIXRZIERJE E FIRMS

PJESA ESPRESSO

Një përzierje e fasuleve të kafesë ekspres për edicion të kufizuar për adhuruesit modernë të kafesë. Kjo përzierje është bërë nga fasulet e lara të kafesë të korrur në Kolumbi dhe Amerikën e Jugut. Fasulet piqen në një temperaturë më të lartë për të plotësuar shënimet e çokollatës dhe vaniljes.

Karakteristikat: aromë çokollate vanilje shije të jashtëzakonshme

Origjina: Brazil | Kolumbia

SUPER KREMA

PËRZIERJE

PIXRZIERJE E FIRMS

Pjekja e mesme, e errët

Dhe ekspres aromë. Kafe kremoze ëmbëlsia e këndshme e së cilës mbetet deri në pikën e fundit. Shije mjaft e pasur, ekskluzive e kafesë me shënime të fiqve të thatë dhe çokollatës së qumështit. Në mënyrë që të ruhet stili klasik i kafesë ekspres, fasulet e kafesë për këtë përzierje u pjekën ngadalë në Lapino Roaster, duke theksuar kështu shijen e tyre të butë. Kur bëni kafe në bazë të pikave, do të merrni një filxhan kafe të pasur dhe të rafinuar.

Karakteristikat: kremoze çokollatë qumështi krem fiq të tharë

Origjina: Amerika Jugore Guatemalë

MESATAR I ART

Fasule të pjekura

Bishtajat e CILALSIS

Pjekja e dritës

Këto fasule të pjekura lehtë kombinohen në mënyrë unike me aromën e butë të frutave ekzotike. Shija e shijshme me acid të butë frutash mbetet edhe kur pini kafe konte. Këto fasule të arta nga Amerika e Jugut ndërthurin gjithashtu shijen e pekanëve dhe lë të kuptohet se banane. Ne e adhurojmë këtë kafe për shkak të shkathtësisë së saj, prandaj përgatiteni atë në një mënyrë që ju pëlqen - do të jetë e ndritshme dhe e lehtë.

Karakteristikat: fruta dhe çokollatë

Origjina: Amerika Jugore

FRUITY ESPRESSO

Fasule të pjekura

Bishtajat e CILALSIS

Pjekja mesatare

Espresso perfekte! Ky është lloji më i popullarizuar i fasuleve tona të pjekura të kafesë. "Cirku" i tij i artë ndihmon në përputhjen e shijes së frutave me lëng me ëmbëlsinë.

Karakteristikat: fruta cokollate

Origjina: Amerika Jugore

PRESIDENCIALE

Fasule të pjekura

Bishtajat e CILALSIS

Pjekja e mesme, e errët

Këto kokrra kafeje janë të pasuruara me sasinë perfekte të kafeinës që do të hapë sytë e kujtdo. Adhuruesit e kafesë nuk do të jenë në gjendje të heqin dorë nga një filxhan i kësaj kafeje të pjekur mirë, shija dhe aroma e fortë e së cilës sigurojnë qetësi.

Karakteristikat: biskota karamel cokollate
Origjina: Amerika Jugore

GRUAJA E KEQE E KEQE

Fasule të pjekura

Bishtajat e CILALSIS

Pjekja e errët

Sheqeri natyror i fshehur në kokrrat e kafesë karamelizohet për shkak të procesit të gjatë të pjekjes, duke i dhënë kafesë një ëmbëlsi dhe aromë të veçantë. Ky lloj fasule kafeje për kafe me pika ka një strukturë karamel, aciditet të ulët dhe një shije të gjatë për pjekje. Qëndro BLOG!

Karakteristikat: biskota me çokollatë duhanit

Origjina: Amerika Jugore

„ŽALIOS KAVOS PUPELĖS“

Bishtajat e CILALSIS

Žalios kavos pupelės ESMERALDA FINE CUP. Natualios Arabica kavos pupelės. Švelnios, švarios ir vienodos pupelės.

Kiekis: 1kg

Rūšis: 100% Arabica

Kilmė: Brazilija

Apdorojimas: Natūralus

Kokybė: Fine cup