Program me shumicë

Bashkohu me familjen tonë Ekipi i Lapino Roaster, me teknologjinë më të fundit të pjekjes së kafesë dhe një fokus në pjekjen dhe bluarjen e fasuleve të kafesë, ju jep mundësinë të provoni madhështinë e një kafeje ekspres italiane të vërtetë nga një pjekës lokal. Ne furnizojmë produktet tona në restorantet, kafenetë, dyqanet e specializuara, supermarketet dhe hotelet më të mira. Për të mësuar më shumë rreth përvojës së kafesë Lapino Roaster për klientët tuaj ose ku mund ta shijoni, kontaktoni përfaqësuesit tanë, kontaktet e të cilëve renditen më poshtë.

Lapino Roaster përpiqet t'u sigurojë klientëve të saj me shumicë njohuritë dhe të gjitha mjetet e nevojshme për të siguruar një proces të bërë pa ekspres të kafesë dhe të pikës së kafesë. Gjatë trajnimit, ne tregojmë për historinë e "Lapino roaster", filozofinë tonë të kafesë dhe pjekjes, problemet dhe japim këshilla se si të pastroni dhe mirëmbani pajisjet tuaja. Ne gjithashtu ofrojmë manuale të shtypura që mund të jenë të dobishme si për menaxherët ashtu edhe për baristët. Në varësi të vendit tuaj të punës dhe orëve të punës, trajnimi mund të zhvillohet në mënyrë të vazhdueshme ose kur keni nevojë për të.