Metodat e Pagesës dhe Dorëzimi

Në faqen tonë të internetit ju mund të paguani në mënyrën më të përshtatshme për ju:

 • Paysera (Bankë elektronike, Pearl Terimanal, MAXIMA)
 • Kartë krediti, Google Pay (Shirit)
 • Sistemi PayPal
 • Cryptocurrency BitCoin, Ethereum, LiteCoin dhe të tjerët. (Pagesat e Monedhave)

Kushtet e dorëzimit:

 • Ne dërgojmë mallra në të gjithë botën!
 • Kur porosisni mallra nga ora 8 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite. ne do të dorëzojë brenda 72 orëve. në të gjithë Lituaninë (përveç forcës madhore).
 • Nëse i porosisni mallrat jashtë orarit të punës ose nëse pushimet bien, dorëzimi do të anulohet një ditë më vonë.
 • Koha e dorëzimit gjatë ditëve të javës nga 8 e mëngjesit deri në 5 pasdite. Konsumatori duhet të sigurojë praninë e tij në adresën e specifikuar në porosi, ose të lërë një person të autorizuar atje për të pranuar mallrat e porositura dhe të nënshkruajë për marrjen e tyre.

Metodat e dorëzimit:

Në Lituani:

 • Makinat Postuese Omniva
 • ATM të DPD
 • ATM-të Itella (smartpost)
 • Korrier DPD
 • Ndërlidhës Itella (smartpost)

Jashtë vendit:

 • Korrier DPD