Kafe me cilësi të lartë Shija autentike e kafesë ekspres italiane merret duke përzier fasulet arabe të cilësisë më të lartë, të zgjedhura me kujdes në rajone të ndryshme të botës. Kjo traditë ndihmon në krijimin e përzierjeve tona dalluese të fasuleve të kafesë që kanë një aromë më unike dhe të rafinuar sesa fasulet individuale të kafesë me një shije harmonike dhe të fortë.

I thekur në mënyrë perfekte

Kafe me cilësi të lartë

e

01CFARE PO BEJME?

Familja Lapino Roaster ju jep mundësinë të provoni madhështinë e kafesë reale italiane të ekspresit nga një pjekës lokal, duke përdorur teknologjinë më të fundit të pjekjes së fasuleve të kafesë dhe duke u përqëndruar në pjekjen dhe bluarjen e kokrrave të kafesë

e

02KAFEJA JON

Ne prodhojmë fasule kafeje të pjekura me cilësi më të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit. Ne furnizojmë fasule kafeje të pjekura fllad arabike dhe përzierje mjeshtërore të fasuleve të kafesë për prodhuesit e kafesë dhe drejtpërdrejt për konsumatorët.

e

03MISIONI YNE

Për t’i dhënë mundësinë të gjithëve të shijojnë kafe të pjekur fllad nga e gjithë bota.

Partnerët tanë

Ejani tek ne

“Lapino skrudyklos“ šeima nuolat tobulėja ir plečia savo žinias apie itališkos espresso kavos ypatybes. Harmoningą mišinių sudarymo meistriškumą sujungdami su tiksliu skrudinimo mokslu, sukuriame išskirtinius mišinius, kurie atspindi mūsų įmonės atsidavimą bei aistrą itališkos kavos gaminimo menui.

Adresa: rr. Kaunakiemio. 5, LT-44351 Kaunas, Lituani
Tel: +3706 895 6814