22,99 €18,99 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
Un espresso perfetto. Kreminė kava, kurios malonus saldumas išlieka iki paskutinio lašelio. Subtiliai sodrus, išskirtinis kavos skonis pasižymi džiovintų figų ir pieniško šokolado natomis.
Norint išlaikyti klasikinį espresso kavos stilių, šiam mišiniui skirtos kavos pupelės buvo lėtai skrudinamos „Lapino skrudykloje“, taip išryškinant švelnų jų skonį. Ruošdami kavą „drip“ principu, išgausite sodrų ir rafinuotą kavos puodelį.
Smulkiai sumalkite norimą kavos pupelių kiekį (8–10 g vienam espresso, 16–20 g – dvigubam espresso).Suberkite kavą į kavos aparato sietelį (filtrą) ir ją švelniai suspauskite.Praskalaukite kavos aparatą su karštu vandeniu, tada užsukite sietelį su kava.Kavą leiskite 25–30 sekundžių, per kurias išbėgs 25–35 ml.
Patarimai
Jeigu kavos aparatas gamina kavą pernelyg lėtai, pabandykite kavos pupeles sumalti stambiau.
Jeigu aparatas kavą gamina per greitai, kavą sumalkite smulkiau.
Taip pat galite išbandyti kitokio dydžio kavos aparato sietelį (filtrą).
Moka
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Smulkiai sumalkite kavos pupeles (0,3–0,5 mm).Į Moka kavinuko apačioje esančią talpą įpilkite šilto vandens.Suberkite kavą į kavinuko filtrą.Ant viršaus uždėkite ir tvirtai prispauskite viršutinę kavinuko dalį ir uždėkite jį ant viryklės.Kavai užvirus, supilkite kavą į puodelį.
Patarimai
Kavą virkite atsargiai, kad ji nesusviltų arba nepradėtų bėgti per kavinuko viršų.
Aeropress
Į apatinę prietaiso dalį įdėkite filtrą. Norėdami panaikinti popieriaus kvapą, užpilkite karšto vandens. Jį išpilkite.Smulkiai sumalkite 15 g kavos (0,3–0,5 mm).Suberkite kavą į „Aeropress“ kavinuką.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu, kad kava būtų apsemta ir palaukite 30 s.Pripildykite vandeniu. Palaukite 1 min.Prie prietaiso viršaus pritvirtinkite prietaiso dalį su filtru, jį apverskite ir įstatykite į puodelį.Lėtai išspauskite kavą iš prietaiso.
Patarimai
Kavą galima ruošti ir su kitokiu kavos kiekiu bei vandens temperatūra. Nebijokite eksperimentuoti. Galbūt rasite Jums labiau tinkantį variantą.
Filtras „Drip“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Po filtro laikikliu padėkite puodelį arba stiklinę.Į laikiklį įdėkite popierinį filtrą. Užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Iš puodelio ar stiklinės išpilkite vandenį ir į filtrą suberkite kavą.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių, kol kava užpliks.Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 3 min.
Patarimai
Ruošiant kavą „Drip“ principu yra naudojamas plonesnis filtras nei su „Chemex“.
Kava būna tirštesnės konsistencijos.
„Chemex“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Į kavinuką įdėkite filtrą, ant jo užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Išpilkite vandenį.Į filtrą suberkite sumaltą kavą. Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių.Lėtai supilkite norimą vandens kiekį. Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 4 min.
Patarimai
„Chemex“ kavinukas yra nuolatinės Niujorko modernaus meno muziejaus parodos dalis.
„French Press“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą stambiai sumalkite (1,2–1,5 mm).Suberkite kavą į kavinuką.Užpilkite kavą trupučiu vandens, kad ją apsemtų ir palaukite 30 sekundžių, kol kava atsiskleis.Užpilkite norimą vandens kiekį. Kavos gaminimo procesas užtrunka apie 4 min.
Patarimai
Kavą reikia paruošti greičiau nei per 5 minutes, kad ji netaptų karti.
Ką mes darome
Turime vieną moderniausių kavos skrudyklų “COFFEED” ir didelę aistrą skrudinti. „Lapino Skrudyklos“ šeima užtikrina tikrąją itališko stiliaus espreso ir kavos esmę kartu su vietinio skrudintojo patogumu ir aptarnavimu. Mūsų kavos skrudykla užtikrina aromatingą, šviežią ir aukščiausios kokybės kavą.
Mūsų paslaugos
Aukščiausios kokybės kavos skrudinimas naudojant naujausias technologijas. Šviežios skrudintos arabikos kavos ir Arabikos kavos mišinių tiekimas kavos gamintojams ir prekybos centrams.
Mūsų misija
Suteikti galimybę kiekvienam mėgautis šviežiai skrudinta kava iš viso pasaulio.
Panašūs produktai
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
“Bad ass woman” yra mūsų turimo tamsiausio skrudinimo kavos pupelės. Jos puikiai tinka žmonėms, kurie mėgaujasi stipria kava. Kavos pupelėse slypintis natūralus cukrus dėl ilgo skrudinimo proceso karamelizuojasi, suteikdamas kavai ypatingo saldumo ir aromato. Ši kavos pupelių rūšis, skirta gaminti…
Kilmė:
Pietų Amerika
Savybės:
Sausainiai
Tabakas
22,99 €18,99 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Jos tinka įvairiems gėrimo paruošimo būdams, tokiais kaip “French Press”,”Moka” ar “Chemex”. Užsisakykite jas jau šiandien ir atraskite šio Centrinės Amerikos krašto žavesį. Vidutinis skrudinimas taip pat padeda išsaugoti pupelių natūralų saldumą, balansuodamas jų rūgštingumą ir kūną. Mūsų pupelės gaunamos…
Kilmė:
Nikaragva
Savybės:
Karamelė
Migdolai
Šokoladas
10,99 €9,29 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Šios šviesiai skrudintos pupelės unikaliai dera su švelniu egzotinių vaisių aromatu. Gardus skonis su švelnia vaisių rūgštele išlieka netgi geriant kavą „con latte“. Šiose auksinėse pupelėse iš Pietų Amerikos taip pat persipina pekano riešutų skonis ir bananų užuominos. Šių kavos…
Kilmė:
Pietų Amerika
Savybės:
Džiovintos fikos
Grietinėlė
Kreminė
Pieniškas šokoladas
22,99 €18,99 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
Aukščiausia kokybė
„Lapino skrudykla“ yra unikali, Kaune įsikūrusi įmonė, kurioje skrudinamos pupelės iš Pietų Amerikos. Susipažinkite su mūsų procesu.