Populiariausias mūsų mišinys – vaisiškas, bet subalansuotas. Uogų poskoniai dera su subtiliu karamelės saldumu. Puikus pasirinkimas tiek espresso gurmanams, tiek kapučino mėgėjams.
„Fruity Espresso“ – vienas populiariausių mūsų mišinių, kurį pamilo tiek espresso, tiek pieno gėrimų mėgėjai. Skonyje dominuoja vaisiški poskoniai, kurie dera su subtilia karamele. Skrudinimo profilis suteikia kavai intensyvų, bet subalansuotą kūną. Kiekvienas gurkšnis yra sultingas ir gyvas, primenantis uogų šviežumą. Tai kava, kuri įneša žaismingumo į kasdienybę. Ji idealiai tinka espresso gurmanams, ieškantiems ne tik stiprumo, bet ir malonaus skonio niuansų. „Fruity Espresso“ yra tikra mūsų skrudykloje gimusi žvaigždė.
Smulkiai sumalkite norimą kavos pupelių kiekį (8–10 g vienam espresso, 16–20 g – dvigubam espresso).Suberkite kavą į kavos aparato sietelį (filtrą) ir ją švelniai suspauskite.Praskalaukite kavos aparatą su karštu vandeniu, tada užsukite sietelį su kava.Kavą leiskite 25–30 sekundžių, per kurias išbėgs 25–35 ml.
Patarimai
Jeigu kavos aparatas gamina kavą pernelyg lėtai, pabandykite kavos pupeles sumalti stambiau.
Jeigu aparatas kavą gamina per greitai, kavą sumalkite smulkiau.
Taip pat galite išbandyti kitokio dydžio kavos aparato sietelį (filtrą).
Moka
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Smulkiai sumalkite kavos pupeles (0,3–0,5 mm).Į Moka kavinuko apačioje esančią talpą įpilkite šilto vandens.Suberkite kavą į kavinuko filtrą.Ant viršaus uždėkite ir tvirtai prispauskite viršutinę kavinuko dalį ir uždėkite jį ant viryklės.Kavai užvirus, supilkite kavą į puodelį.
Patarimai
Kavą virkite atsargiai, kad ji nesusviltų arba nepradėtų bėgti per kavinuko viršų.
Aeropress
Į apatinę prietaiso dalį įdėkite filtrą. Norėdami panaikinti popieriaus kvapą, užpilkite karšto vandens. Jį išpilkite.Smulkiai sumalkite 15 g kavos (0,3–0,5 mm).Suberkite kavą į „Aeropress“ kavinuką.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu, kad kava būtų apsemta ir palaukite 30 s.Pripildykite vandeniu. Palaukite 1 min.Prie prietaiso viršaus pritvirtinkite prietaiso dalį su filtru, jį apverskite ir įstatykite į puodelį.Lėtai išspauskite kavą iš prietaiso.
Patarimai
Kavą galima ruošti ir su kitokiu kavos kiekiu bei vandens temperatūra. Nebijokite eksperimentuoti. Galbūt rasite Jums labiau tinkantį variantą.
Filtras „Drip“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Po filtro laikikliu padėkite puodelį arba stiklinę.Į laikiklį įdėkite popierinį filtrą. Užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Iš puodelio ar stiklinės išpilkite vandenį ir į filtrą suberkite kavą.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių, kol kava užpliks.Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 3 min.
Patarimai
Ruošiant kavą „Drip“ principu yra naudojamas plonesnis filtras nei su „Chemex“.
Kava būna tirštesnės konsistencijos.
„Chemex“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Į kavinuką įdėkite filtrą, ant jo užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Išpilkite vandenį.Į filtrą suberkite sumaltą kavą. Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių.Lėtai supilkite norimą vandens kiekį. Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 4 min.
Patarimai
„Chemex“ kavinukas yra nuolatinės Niujorko modernaus meno muziejaus parodos dalis.
„French Press“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą stambiai sumalkite (1,2–1,5 mm).Suberkite kavą į kavinuką.Užpilkite kavą trupučiu vandens, kad ją apsemtų ir palaukite 30 sekundžių, kol kava atsiskleis.Užpilkite norimą vandens kiekį. Kavos gaminimo procesas užtrunka apie 4 min.
Patarimai
Kavą reikia paruošti greičiau nei per 5 minutes, kad ji netaptų karti.
Ką mes darome
Turime vieną moderniausių kavos skrudyklų “COFFEED” ir didelę aistrą skrudinti. „Lapino Skrudyklos“ šeima užtikrina tikrąją itališko stiliaus espreso ir kavos esmę kartu su vietinio skrudintojo patogumu ir aptarnavimu. Mūsų kavos skrudykla užtikrina aromatingą, šviežią ir aukščiausios kokybės kavą.
Mūsų paslaugos
Aukščiausios kokybės kavos skrudinimas naudojant naujausias technologijas. Šviežios skrudintos arabikos kavos ir Arabikos kavos mišinių tiekimas kavos gamintojams ir prekybos centrams.
Mūsų misija
Suteikti galimybę kiekvienam mėgautis šviežiai skrudinta kava iš viso pasaulio.
Panašūs produktai
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Įmantrus mišinys, sukurtas pagal itališkas tradicijas. Sodriame skonyje atsiskleidžia džiovintų mangų, ličių ir rožių užuominos. Tai kava, kuri žadina fantaziją ir atskleidžia laukinį charakterį.
Kilmė:
Brazilija
Peru
Salvadoras
Savybės:
Džiovinti mangai
Ličiai
Sodrus skonis
22,99 €18,99 €— or subscribe to save 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Drąsi ir žemiška kava su cinamono ir rudojo cukraus užuominomis. Indonezijos kavos garsėja ryškiu charakteriu, kurį mėgsta ieškantys gilesnio, egzotiško skonio.
Kilmė:
Indonezija
Savybės:
Juodas šokoladas
Riešutai
Rudasis cukrus
13,99 €11,50 €— or subscribe to save 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Un espresso perfetto. Kreminė kava, kurios malonus saldumas išlieka iki paskutinio lašelio. Subtiliai sodrus, išskirtinis kavos skonis pasižymi džiovintų figų ir pieniško šokolado natomis. Norint išlaikyti klasikinį espresso kavos stilių, šiam mišiniui skirtos kavos pupelės buvo lėtai skrudinamos „Lapino skrudykloje“,…
Kilmė:
Gvatemala
Pietų Amerika
Savybės:
Džiovintos fikos
Grietinėlė
Kreminė
Pieniškas šokoladas
22,99 €18,99 €— or subscribe to save 10%
Tobulas pasirinkimas
Lapino skrudykla - šviežiai skrudintos kavos pupelės iš įvairių pasaulio vietų į Jūsų puodelius visoje Lietuvoje Susipažinkite su mūsų procesu.