22,99 €18,99 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
Šios kavos pupelės yra praturtintos tobulu kiekiu kofeino, kuris bet kam atmerks akis. Kavos mėgėjai negalės atsisakyti puodelio šios gerai paskrudintos kavos, kurios stiprus skonis ir aromatas suteikia jaukumo. “PRESIDENTAL” ROAST kavos pupelės patiks net ir rimčiausiems kavos gerbėjams.
Smulkiai sumalkite norimą kavos pupelių kiekį (8–10 g vienam espresso, 16–20 g – dvigubam espresso).Suberkite kavą į kavos aparato sietelį (filtrą) ir ją švelniai suspauskite.Praskalaukite kavos aparatą su karštu vandeniu, tada užsukite sietelį su kava.Kavą leiskite 25–30 sekundžių, per kurias išbėgs 25–35 ml.
Patarimai
Jeigu kavos aparatas gamina kavą pernelyg lėtai, pabandykite kavos pupeles sumalti stambiau.
Jeigu aparatas kavą gamina per greitai, kavą sumalkite smulkiau.
Taip pat galite išbandyti kitokio dydžio kavos aparato sietelį (filtrą).
Moka
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Smulkiai sumalkite kavos pupeles (0,3–0,5 mm).Į Moka kavinuko apačioje esančią talpą įpilkite šilto vandens.Suberkite kavą į kavinuko filtrą.Ant viršaus uždėkite ir tvirtai prispauskite viršutinę kavinuko dalį ir uždėkite jį ant viryklės.Kavai užvirus, supilkite kavą į puodelį.
Patarimai
Kavą virkite atsargiai, kad ji nesusviltų arba nepradėtų bėgti per kavinuko viršų.
Aeropress
Į apatinę prietaiso dalį įdėkite filtrą. Norėdami panaikinti popieriaus kvapą, užpilkite karšto vandens. Jį išpilkite.Smulkiai sumalkite 15 g kavos (0,3–0,5 mm).Suberkite kavą į „Aeropress“ kavinuką.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu, kad kava būtų apsemta ir palaukite 30 s.Pripildykite vandeniu. Palaukite 1 min.Prie prietaiso viršaus pritvirtinkite prietaiso dalį su filtru, jį apverskite ir įstatykite į puodelį.Lėtai išspauskite kavą iš prietaiso.
Patarimai
Kavą galima ruošti ir su kitokiu kavos kiekiu bei vandens temperatūra. Nebijokite eksperimentuoti. Galbūt rasite Jums labiau tinkantį variantą.
Filtras „Drip“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Po filtro laikikliu padėkite puodelį arba stiklinę.Į laikiklį įdėkite popierinį filtrą. Užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Iš puodelio ar stiklinės išpilkite vandenį ir į filtrą suberkite kavą.Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių, kol kava užpliks.Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 3 min.
Patarimai
Ruošiant kavą „Drip“ principu yra naudojamas plonesnis filtras nei su „Chemex“.
Kava būna tirštesnės konsistencijos.
„Chemex“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą sumalkite iki vidutinio rupumo (0,7–0,8 mm).Į kavinuką įdėkite filtrą, ant jo užpilkite karšto vandens, kad dingtų popieriaus kvapas.Išpilkite vandenį.Į filtrą suberkite sumaltą kavą. Užpilkite kavą 92–95 °C temperatūros vandeniu ir palaukite 30 sekundžių.Lėtai supilkite norimą vandens kiekį. Kavos ruošimo procesas neturi užtrukti ilgiau nei 4 min.
Patarimai
„Chemex“ kavinukas yra nuolatinės Niujorko modernaus meno muziejaus parodos dalis.
„French Press“
6 g kavos paruoškite 100 ml vandens.Kavą stambiai sumalkite (1,2–1,5 mm).Suberkite kavą į kavinuką.Užpilkite kavą trupučiu vandens, kad ją apsemtų ir palaukite 30 sekundžių, kol kava atsiskleis.Užpilkite norimą vandens kiekį. Kavos gaminimo procesas užtrunka apie 4 min.
Patarimai
Kavą reikia paruošti greičiau nei per 5 minutes, kad ji netaptų karti.
Ką mes darome
Turime vieną moderniausių kavos skrudyklų “COFFEED” ir didelę aistrą skrudinti. „Lapino Skrudyklos“ šeima užtikrina tikrąją itališko stiliaus espreso ir kavos esmę kartu su vietinio skrudintojo patogumu ir aptarnavimu. Mūsų kavos skrudykla užtikrina aromatingą, šviežią ir aukščiausios kokybės kavą.
Mūsų paslaugos
Aukščiausios kokybės kavos skrudinimas naudojant naujausias technologijas. Šviežios skrudintos arabikos kavos ir Arabikos kavos mišinių tiekimas kavos gamintojams ir prekybos centrams.
Mūsų misija
Suteikti galimybę kiekvienam mėgautis šviežiai skrudinta kava iš viso pasaulio.
Panašūs produktai
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
„Santa Rosa SHB EP“ yra iš turtingų, ugnikalnių turinčių Santa Rosa slėnių dirvožemių, esančių centrinėje Gvatemalos dalyje. Šalies centrinė aukštuma idealiai tinka kavai auginti dėl didelio aukščio ir turtingo dirvožemio, praturtinto iš aplinkinių ugnikalnių. Slėnio klimatas leidžia kavai lėtai bręsti,…
Kilmė:
Gvatemala
Savybės:
Karamelė
Riešutai
Šokoladas
Tropiniai vaisiai
10,99 €9,29 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Jos tinka įvairiems gėrimo paruošimo būdams, tokiais kaip “French Press”,”Moka” ar “Chemex”. Užsisakykite jas jau šiandien ir atraskite šio Centrinės Amerikos krašto žavesį. Vidutinis skrudinimas taip pat padeda išsaugoti pupelių natūralų saldumą, balansuodamas jų rūgštingumą ir kūną. Mūsų pupelės gaunamos…
Kilmė:
Nikaragva
Savybės:
Karamelė
Migdolai
Šokoladas
10,99 €9,29 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
SALE
Pasirinkti savybes
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Jei ieškote stiprios, drąsios ir išskirtinės kavos, jums patiks mūsų Vietnamo skrudintos arabikos kavos pupeles. Šios pupelės auginamos Vietnamo Centrinėse Aukštumose, kur vulkaninis dirvožemis ir tropinis klimatas sudaro idealias sąlygas sudėtingų ir subalansuotų skonių gamybai.
Kilmė:
Vietnamas
Savybės:
10,99 €9,29 €— ar prenumeruokite ir sutaupykite 10%
Aukščiausia kokybė
„Lapino skrudykla“ yra unikali, Kaune įsikūrusi įmonė, kurioje skrudinamos pupelės iš Pietų Amerikos. Susipažinkite su mūsų procesu.