Kava iš Nikaragvos – tai švelnumo, natūralumo ir elegancijos derinys. Ši kava auginama smulkiųjų ūkininkų rankomis, kurie laikosi ekologiškų ir tvarių metodų, išsaugodami kavos kokybę ir gamtos harmoniją. Nikaragvos aukštumų klimatas ir derlinga žemė suteikia pupelėms unikalų balansą tarp saldumo ir subtilios rūgštelės – tai kava, kuri spindi natūraliu švarumu.
Vidutinio skrudinimo procesas išryškina karamelės ir riešutų natas, suteikdamas kavai švelnų, bet pilnavertį kūną. Skonis lengvas, tačiau turtingas, o poskonis – maloniai saldus. Tai kava, kuri neperkrauna pojūčių, o kviečia mėgautis kiekvienu gurkšniu ramiai ir apgalvotai.
Ši kava iš Nikaragvos pasižymi universalumu – puikiai tinka „French Press“, „Moka“ ar „Chemex“ paruošimo būdams. Kiekvienas metodas atskleidžia skirtingas jos puses: vienur labiau juntamas švelnus saldumas, kitur – riešutinis charakteris ar subtili vaisinė gaiva. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kavą, turinčią tiek aiškumą, tiek šilumą.
Nikaragvos kava – tai Centrinės Amerikos šilumos ir nuoširdumo atspindys. Ji įkūnija paprastumą, bet kartu išlaiko išskirtinį charakterį. Šis derinys suteikia kiekvienam puodeliui jaukumo ir tikrumo.
Tai ne tik gėrimas – tai istorija apie žmones, dirbančius su meile, ir žemę, kuri dovanoja išgrynintą, švelnų skonį.













































